Handledningsforum

Examination

 
Picture of EMIL TONKLINGA
Examination
by EMIL TONKLINGA - torsdag, 22 juni 2017, 2:44
 

Hej!

Jag tolkar det som att endast uppgift 1-5 på varje modul är obligatorisk för att få betyg? Uppgift 6-10 är enbart för att eventuellt kunna få ett högre betyg än E väl? Dvs. man kan få 1,5 hp för varje modul utan att göra uppgift 6-10 över huvud taget? Jag menar, jag tänker att det blir ekvivalent med att göra dem och få 0 poäng.

Om så är fallet och om man nöjer sig med betyget E, kan man meddela detta efter varje inlämning eller ska man ändå "skriva blankt" på del 2?

Och sen förstår jag som att seminariet är obligatoriskt för de sista 1,5 hp? Men om man inte deltar kan man ändå få 6 hp på kursen?

Picture of OLOF BERGVALL
Re: Examination
by OLOF BERGVALL - måndag, 26 juni 2017, 3:55
 

Hej Emil,

Det enklaste är nog att du "lämnar blankt" om du inte avser försöka dig på uppgift 6-10. Det kommer, precis som du säger, ge 0 poäng på dessa uppgifter och det krävs inga poäng på uppgift 6-10 för betyg E.

De olika momenten (inlämningsuppgifterna och seminariet) rapporteras vartefter de blir klara. Det är således möjligt att få 6 hp inrapporterade innan seminariet. Seminariet krävs dock för att få ett slutbetyg på kursen.

Med vänlig hälsning,

Olof Bergvall
Examinator