Nyhetsforum

Seminarietillfällen i augusti, Information

 
Picture of MARTIN ANDERSSON
Seminarietillfällen i augusti, Information
by MARTIN ANDERSSON - onsdag, 2 augusti 2017, 11:43
 

Hej alla studenter!

Vi har ett tidigare inlägg lagt upp en länk (till en doodle) där ni kan anmäla er till seminarietillfällena  som är vecka 33, den 14 till den 18 augusti. För att kunna genomföra det obligatoriska seminariet måste ni ha fått godkänt på Del 1 på alla moment, och alla eventuella Del 2 ni vill lämna in måste vara färdigrättade. Rättningstiden är upp till 2 veckor, och lämnar ni inte in 2 veckor innan seminarietillfället är det inte säkert att det hinner bli rättat. Det kommer dock flera seminarietillfällen i höst, så om ni av någon anledning inte kan vecka 33 finns det fler möjligheter. 

Seminariet går till så att ni kommer få sitta med en handledare på kursen och diskutera era lösningar, ni kan behöva förklara hur ni tänkt och svara på eventuella frågor om det ni gjort. Ni behöver alltså förbereda er genom att kunna era lösningar väl. 

Den tid ni får är den som ni valt i den tidigarenämnda doodlen, och ni som klickat i flera alternativ får helt enkelt den tidigaste av dessa tider.

Angående plats så kommer vi vara på kräftriket där matematiska institutionen ligger, och jag återkommer med närmare information.

Ni som bor i annan stad och har väldigt långt till stockholm kan genomföra seminariet över Skype, men jag behöver att ni kontaktar oss på mailen utmanande-matematik@math.su.se om så är fallet.

Andra eventuella frågor riktas också till utmanande-matematik@math.su.se .

Hälsningar,
Martin Andersson

Picture of MARTIN ANDERSSON
Re: Seminarietillfällen i augusti, Information
by MARTIN ANDERSSON - onsdag, 9 augusti 2017, 4:16
 

Hej igen,

Här kommer med information om seminariet. Platsen är Matematiska instititutionen som ligger i Kräftriket, och vi kommer vara i hus 6, rum 306. Denna länk ger mer information om hur ni hittar hit: http://www.math.su.se/om-oss/hitta-till-oss . Ni går alltså bara upp till det rummet på den tid ni bokat in er på i doodle:n. Ni kommer behöva ta med er fotolegitimation.

För er som ska göra detta på distans behöver jag att ni mailar ert Skype-ID till utmanande-matematik@math.su.se, och själva lägger till Utmanande.matematik på Skype. Ni som ska göra detta behöver också en webbkamera och fotolegitimation att visa upp. Ni får den tid ni bokat på doodle:n, fast vi gör allt över Skype då.

Har ni några funderingar kring detta kan ni maila till utmanande-matematik@math.su.se.

Hälsningar,
Martin